Om os

Mød Sanserier

Bag Sanserier står mor og datter. Vi nyder at være kreative og at arbejde sammen. Igennem tiden har vi prøvet at arbejde med mange ting og har derved fundet ud af at ulden er et fantastisk redskab at arbejde med. Det er givende på flere måder, da udtrykket altid bliver forskelligt, og det virker meditativt at arbejde med. Samtidig lægger vi energier og kærlighed i englene.

Rie

Siden jeg var barn, har engle været en del af mit univers. Både min mor, mormor og farmor har fortalt om engle og deres kraft og energi gennem hele min barndom. Derfor falder det mig let og rigtigt at arbejde med engle.
Jeg er energiarbejder, så de engle, der kommer fra min hånd, er fyldt med kærligheds-energi. Jeg glæder mig til at møde jer rundt omkring på messer, hvor det mest er mig, der står.

Didde

Jeg elsker alfer! Og så elsker jeg at arbejde med mine hænder og skabe smukke, eventyrlige og fantasifulde væsener. At arbejde med uld og naturmaterialer giver mig ekstra meget glæde.

Jeg arbejder sammen med naturen om at skabe noget, at frembringe en lille ekstra finurlig detalje og give en alf eller en engel et særligt udtryk. Det er for mig noget af det mest fantastiske, vidunderlige og givende!

Sanserier er en lille pause fra virkeligheden, hvor jeg kan sidde og nørkle og skabe noget, der er entydigt godt og fredfyldt. Og så har jeg mine to dejlige drenge, som hjælper til med at puste liv i alle englene, så de kan få luft under vingerne.